Woningen

Kindvriendelijk en charmant wonen in Kwartshove

Wilt u gemoedelijk en duurzaam wonen in Leerdam? Kindvriendelijk, centraal en van alle gemakken voorzien? Dan is Kwartshove echt iets voor u.

In Kwartshove worden ca. 68 gasloze en Nul-Op-de-Meter woningen in tuindorp-architectuur gerealiseerd. Kwartshove is onderdeel van Broekgraaf: een dorps geheel waar ontmoeten en spelen centraal staan.

Een verscheidenheid aan woningtypes maakt Kwartshove voor iedereen aantrekkelijk. Een groot aantal woningen is daarbij voorzien van een garage of ruime berging. Van eengezinswoning en twee-onder-een-kapwoningen tot drie-onder-een-kapwoningen en de special KwartsKwartier.

Het karakter van Kwartshove kenmerkt zich door de referenties naar de oude glasfabriek, zoals de vormgeving van het KwartsKwartier en detaillering met glasaccenten. Ieder woningtype is anders en heeft haar eigen karakter.

De woningen hebben grote tuinen en zijn op fraaie wijze met groen omgeven. De bijzondere bloemkozijnen van de hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen geven deze huizen extra charme. Met prachtige details worden de gevels van extra uitstraling voorzien. In de hele wijk waant men zich in een sfeervol tuindorp.