Fase 3

Centraal wonen in het park

 
Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen creëert de schitterende woonwijk Kwartshove, met ruim 180 woningen, in Leerdam, in samenwerking met onder andere de gemeente Vijfheerenlanden, Kleurrijk Wonen en Van Manen Architecten.

Na de succesvolle verkoop van fase 1 en 2, met daarin levensloopbestendige woningen, ruime eengezinswoningen, twee-onder-één-kap- en drie-onder-één-kapwoningen, kunt u zich inschrijven op een appartement in De Glazenier.

De Glazenier huisvest 23 appartementen die verdeeld zijn over vijf woonlagen. Centraal gelegen in een parkachtige setting geniet u hier in een van de royale driekamerappartementen van het groene uitzicht met alle voorzieningen binnen handbereik. De appartementen hebben een gebruiksoppervlakte van zo’n 100m2 en beschikken over een balkon of terras. Naast het comfort dat De Glazenier biedt, is het hier ook met name praktisch wonen; elk appartement heeft zijn eigen parkeerplek en berging. En natuurlijk wordt ook aan het klimaat gedacht. Zo wordt een groen dak toegepast en zullen er zonnepanelen worden geplaatst.

Woningzoeker Inschrijven